Renault Trucks -mallisto

Vuokraa kuorma- tai pakettiauto

Soita 010 655 1000

Vuokraa kuorma- tai pakettiauto

Kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina. Joustava palvelu ja laaja kuorma- ja pakettiautojen valikoima eri kuljetustehtäviin.

Renault Trucks T High Edition

Erikoisvarusteltu T-sarjalainen saatavana nyt!

Renault Trucks T High Edition

Lue lisää

Ajoneuvosi on hyvissä käsissä

Huollot ja korjaukset

Huollot ja korjaukset

Start & Drive -sopimukset kattavat ajoneuvosi huollot ja tarvittaessa myös korjaukset, mikä mahdollistaa ajoneuvolle parhaan mahdollisen käyttöasteen.

Lue lisää Start & Drive -sopimuksista
Säästä polttoainetta

Säästä polttoainetta

Optifuel

Renault Trucks mallisto ja kattavat palvelut on suunniteltu säästämään polttoainekuluja. Edistyksellinen tuotetekniikka, käytön opastus ja taloudellisen ajotavan koulutus ja seuranta: kaikki on otettu huomioon, jotta voit vähentää polttoaineen kulutusta mahdollisimman paljon.

Lue lisää
Uusien Renault kuorma-autojen luovutuskuvat

Uusien Renault kuorma-autojen luovutuskuvat

Kuorma-autotakuu

Renault Trucks kuorma-autojen 12kk takuu tuo mielenrauhaa.Voimansiirtolinjalla sekä tietyillä varaosilla on 24kk / 300 000km takuu.

Renault Trucks on osa Volvo Group Trucks konsernia, Suomessa maahantuontia hoitaa Volvo Finland Ab. Renault Trucksin mallisto on täysin uudistunut. Asiakkaita palvelee laadukas Volvo Group Trucks verkosto koko maan kattavasti. Volvo Group Trucks toimipisteissä on Renault Trucks kuorma-autojen ja palvelutuotteiden myynti sekä auktorisoidut huolto- ja korjaamopalvelut.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Olemme virallinen Renault Trucks kuorma-autojen ja pakettiautojen jälleenmyyjä ja korjaamo. Jos haluat lisätietoja, löytää määrätyn lisävarusteen, pyytää tarjouksen tai kiivetä itse ohjauspyörän taakse, ota yhteyttä tai tule käymään.

Täältä löydät meidät