Transhelp K. Simonsen

Tämä joulukuussa 2014 toimitettu 14 tonnin Volvo FL kuuluu Transhelp K. Simonsen –yritykselle, jonka kotipaikka on Sipoo.

Vuonna 2011 perustetussa yrityksessä on 5 autoa ja omistaja Kim Simonsenin lisäksi töissä on 4 muuta kuljettajaa. Kalustoon kuuluu niin jakelu- kuin vaihtolava-autoja. Tämän uuden FL:n lisäksi myös toinen auto tekee kuljetuksensa Keslogille. FL tekee Kespron tukun ajoja ja Simonsenin mukaan auto liikkuu omassa elementissään Helsingin keskustassa.

- Olen ajanut ammatikseni 10 vuotta. Niistä 8 ajoin Volvo FM:ää, joka minusta on markkinoiden paras kuorma-auto. Nyt tämä kaupunkikuljetuksiin hankittu FL on kokoluokkaansa nähden hyvä käyttää. Auto on vastannut odotuksia ja Vantaan Truck Centerin pojat ovat hoitaneet sitä hyvin käyttöönottovaiheen huolloissa. Kertaakaan ei ole tarvinnut autolle suuttua, summaa Simonsen.

Simonsen kertoo myös uuden FL:n olevan pienemmäksi ajoneuvoksi erityisen varusteltu tapaus. Ajoneuvossa on muun muassa lisävaloja, valorauta katolla ja alarauta puskurissa. Myös koria on varusteltu.

Huhtikuussa 2015
Teksti: Hanna Valjakka, Volvo Trucks