Hae nyt mekaanikkojen oppisopimuskoulutukseen

Mekaanikko, haluaisitko lisätä ammattitaitoasi tai erikoistua ja hankkia alan ammattitutkinnon?
Volvo FM kuorma-auto

Alan huippuosaajille on aina töitä. Tässä on sinulle helppo väylä ansaita hyvin ja samalla kehittyä ja pätevöityä ammattilaisena.

Seuraava oppisopimuskoulutuksemme käynnistyy loka-marraskuussa 2017. Oppisopimuspaikat sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Forssassa, Jyväskylässä ja Porvoossa.

Volvo Finland ab:n järjestämä oppisopimuskoulutus on ainutlaatuinen tapa yhdistää käytännön työskentely ja ammattiopinnot. Koulutusohjelma on väylä uuteen ammattiin. Koulutuksia on järjestetty yli 10 vuoden ajan ja olemme kouluttaneet noin 100 uutta mekaanikkoa.

Etsimme tähän koulutukseen ensisijaisesti kokeneita ammattilaisia, jotka haluavat uusia uramahdollisuuksia ja pätevöityä lisää työn ohessa. Jotta voit suorittaa ammattitutkinnon Sinulla tulee olla jokin teknisen alan peruskoulutus ja työkokemusta raskaan kaluston parissa vähintään 3- 5 vuotta tai vastaavat tiedot.

Lisäksi voimme ottaa oppisopimuksella myös muutamia uusia alalle tulevia suorittamaan perustutkintoa. Tässäkin valinnassa sinulla tulee olla jokin muu tekninen peruskoulutus, kuten esimerkiksi auto- ja kuljetusalan, kone- ja metallialan tai sähköalan peruskoulutus tai vastaava muu teknisen alan kokemus. Odotamme sinultakin vähintäänkin innostusta tai harrastuneisuutta raskaan kaluston parista.

Lue lisää ja hae nyt volvotrucks.fi/tyopaikat