Paula Rahkonen palvelee asiakkaita Volvo Truck Center Jyväskylässä

Raskaan alan rautaista kokemusta yli 10 vuoden takaa: Raskaankaluston Asiakaspalvelumyyjänä työskentelevä Paula Rahkonen aloitti Volvo Truck Center Jyväskylässä asentajana kesäkuussa 2011. Vuoden 2021 huhtikuussa hän siirtyi asentajasta uuteen rooliin, asiakaspalvelumyyjäksi.

Paula hoitaa nykyisessä työnkuvassaan mm. huollon ajanvarauksia ja erilaisiin asiakastiedusteluihin vastaamista. Volvo Truck Center Jyväskylän toimiston puolella työskentelee Paulan lisäksi kolme työnjohtajaa ja kolmen varaosamyyjää.

Paula, mitä kaikkea monipuoliseen nykyiseen työkenttääsi kuuluu ja miten uudessasi roolissasi olet asiakkaille avuksi?

Olen ikään kuin hämähäkkinä asiakkaiden, varaosamyyjien, työnjohtajien ja mekaanikkojen välillä. Varmistan että asiakkaat saavat meiltä parasta mahdollista palvelua ja vastauksia kysymyksiin, ohjaan tiedusteluita oikeille henkilöille, hoidan huollon ajanvarauksia jne.

Mikä työnteossa on parasta?

Ehdottomasti työn monipuolisuus ja asiakaskohtaamiset!

Volvo Truck Center Jyväskylän uudet tilat avattiin marraskuussa 2020. Minkälaista uudessa toimipisteessä työskentely on ollut?

Uudet tilat on nykyaikaiset ja kaikin puolin toimivat, joten onhan täällä työskentely mukavaa! Positiivista asiakaspalautetta olemme saaneet etenkin parkkialueista, jotka ovat huomattavasti paremmat kuin vanhassa osoitteessa .

Terveisesi Volvo Truck Center Jyväskylässä asioiville kuljetusyrittäjille ja kuljettajille?

Meidän asiakkaiden kanssa on mukava työskennellä! Ja jos ajanvarausten ohella tulee jotain muuta mielenpäälle, niin soittoa vaan minulle, niin eiköhän me yhdessä keksitä ratkaisu ja laitetaan asia kuin asia etenemään!😊

Yhteystiedot www.volvotruckcenter.fi/jyvaskyla

Volvo Truck Center Jyväskylä