Avoimien ovien päivä Volvo Truck Center Vantaalla 17.11. klo 10 – 14

Tervetuloa Volvo Truck Center Vantaan avoimien ovien päivään 17.11.2018 klo 10 - 14 
Avoimien ovien päivä Volvo Truck Center Vantaalla 17.11. klo 10 – 14

Avoimien ovien päivä Volvo Truck Center Vantaalla 17.11. klo 10 – 14

Tervetuloa avoimien ovien päivään 17.11.2018 klo 10 - 14 tutustumaan mekaanikon työhön ja Volvo Truck Center Vantaan tiloihin.
 
Ammattitaitoiset ja hyvällä tekemisen meiningillä ja asenteella varustetut mekaanikot palkataan päivänä aikana. Arvostamme alan tuntemusta ja kiinnostusta tekniikkaa kohtaan.
Tarjoamme monipuolisia töitä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua, hyvän ja avoimen työyhteisön, modernit työtilat ja säännölliset työajat.
 
Päivän aikana mekaanikkotaitokilpailu, jossa pärjänneille työpaikka.  Tehtävärasteja ja pientä tarjoilua. Tule mukaan koko perheen voimin!

Related News

Arto Matinlassi on uusi Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä Volvo Truck Center Tampereella

Arto Matinlassi palvelee 1.12.2020 alkaen Renault Trucks kuorma- ja pakettiauto asiakkaita Tampereen, Jyväskylän sekä Lahden seuduilla, päätoimipaikkana Volvo Truck Center Tampere.

...

Uusi Volvo Truck Center Jyväskylä avaa ovensa 9.11.2020

Volvo Truck Center Jyväskylän uusi huoltokorjaamo on valmis ja aukeaa asiakkaille maanantaista 9.11. alkaen. Jyväskylän uudessa toimipisteessä sekä asiakkaiden tarpeet että työntekijöiden turvallisuus ja työviihtyvyys ovat olleet ...

Nimitysuutinen: Jonas Holmström Volvo Trucks myyjäksi Porvooseen

Porvoon alueen Volvo Trucks myyjänä palvelee jatkossa monelle Porvoon alueen kuljetusyrittäjälle jo ennestään tuttu Jonas ”Jontte” Holmström.

...