Juha Nuutinen aloittaa Volvo Truck Center Kuopion uutena huoltopäällikkönä

Volvo Truck Center Kuopion uudeksi huoltopäälliköksi on valittu Juha Nuutinen, nykyisen huoltopäällikön Mikko Rytkösen siirtyessä yrittäjäksi ja Raskaspari Oy:n toimitusjohtajaksi. Juha aloittaa Volvolla 2.5.2019.

Juha Nuutinen aloittaa Volvo Truck Center Kuopion uutena huoltopäällikkönä

Juha Nuutinen, Volvo Truck Center Kuopion huoltopäällikkö 2.5.2019 alkaen.

Nuutinen on koulutukseltaan konealan insinööri ja siirtyy Volvolle Cross Wrap Oy:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2003 lähtien. Juha on toiminut Cross Wrap Oy:ssä mm. huoltopäällikön, jälkimarkkinointipäällikön sekä tuotepäällikön tehtävissä. Kuljetusalaan Juha on tutustunut jo lapsena isän puuauton kyydissä. Juha Nuutinen raportoi Volvo Truck Center Idän Aluejohtaja Kalle Hakalalle.

Juhan yhteystiedot 2.5.2019 alkaen:

Juha Nuutinen
Volvo Truck Center Kuopio
Mestarinkatu 3, 70101 KUOPIO
puh. 0106556706 / 050 476 4166
juha [dot] nuutinen [at] volvo [dot] com

Volvo Truck Center Kuopio tarjoaa kattavat myynti-, huolto-, ja varaosapalvelut Volvo kuorma-autoille ja Renault kuorma- ja pakettiautoille. Myynti-, huolto- ja varaosapalvelut myös Volvo linja-autoille sekä kuorma-autojen pesulinja. Katso lisää: www.volvotruckcenter.fi/kuopio

www.volvotruckcenter.fi
www.volvotrucks.fi
www.renault-trucks.fi

Lisätiedot:
Kalle Hakala, Aluejohtaja, Volvo Truck Center Itä
Volvo Finland Ab
010 655 6705, kalle [dot] hakala [at] volvo [dot] com

Related News

Arto Matinlassi on uusi Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä Volvo Truck Center Tampereella

Arto Matinlassi palvelee 1.12.2020 alkaen Renault Trucks kuorma- ja pakettiauto asiakkaita Tampereen, Jyväskylän sekä Lahden seuduilla, päätoimipaikkana Volvo Truck Center Tampere.

...

Uusi Volvo Truck Center Jyväskylä avaa ovensa 9.11.2020

Volvo Truck Center Jyväskylän uusi huoltokorjaamo on valmis ja aukeaa asiakkaille maanantaista 9.11. alkaen. Jyväskylän uudessa toimipisteessä sekä asiakkaiden tarpeet että työntekijöiden turvallisuus ja työviihtyvyys ovat olleet ...

Nimitysuutinen: Jonas Holmström Volvo Trucks myyjäksi Porvooseen

Porvoon alueen Volvo Trucks myyjänä palvelee jatkossa monelle Porvoon alueen kuljetusyrittäjälle jo ennestään tuttu Jonas ”Jontte” Holmström.

...