Nimitysuutinen: Sami Krühn uusi Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä Volvo Truck Center Kuopiossa

Sami Krühn on uusi Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä Volvo Truck Center Kuopiossa

Sami Krühn palvelee jatkossa Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjänä Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla. Samin toimipaikkana on Volvo Truck Center Kuopio.

”Sami on toiminut Kuopion Volvo Truck Centerin automyynnin tehtävissä kolme vuotta ja siirtyy nyt työskentelemään Renault Trucks merkin pariin täyspäiväisesti. Alueella on merkittävä kasvupotentiaali Renault Trucksille, ja pystymme tarjoamaan toimintavarmaa kuljetuskalustoa kaikkiin kuljetustarpeisiin. Sami tuntee alueen asiakkaita hyvin. On todella hienoa, että Renault Trucks asiakkaita palvelee jatkossa myyjä myös Kuopiossa”, Volvo Finland Ab:n Renault Trucks myyntijohtaja Pasi Gerpe sanoo.

Samin yhteystiedot:

Sami Krühn
Volvo Truck Center Kuopio
Mestarinkatu 3
70101 KUOPIO

s-posti: sami [dot] kruhn [at] renault-trucks [dot] com
Puhelin: 050 347 3457

www.renault-trucks.fi
www.volvotruckcenter.fi/kuopio

Renault Trucks mallisto on laaja, kattaen kuljetuskalustotarpeet aina pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin asti. Renault Trucks kuorma-automyynnin yhteystiedot:
www.renault-trucks.fi/yhteystiedot. Renault Trucks Master pakettiautoja myyvät Renault Trucks kuorma-automyynnin lisäksi Volvo Trucks kuorma-automyyjät kautta maan.

Volvo Finland Ab: Volvo Truck Center
Volvo Finland Ab on Volvo -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks merkkisten kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista, myynnistä ja huolloista. Volvo Finland Ab:n omistamat Volvo Truck Centerit toimivat 10 eri paikkakunnalla. Volvo Truck Centerissä on myös Suomen suurin kuorma-autovuokraamo Volvo Truck Rental, josta voi kuorma-autojen lisäksi vuokrata myös paketti- ja muuttoautot. Volvo Finlandissa työskentelee yhteensä noin 500 henkilöä.

 

www.volvotruckcenter.fi

www.renault-trucks.fi

Related News

Arto Matinlassi on uusi Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä Volvo Truck Center Tampereella

Arto Matinlassi palvelee 1.12.2020 alkaen Renault Trucks kuorma- ja pakettiauto asiakkaita Tampereen, Jyväskylän sekä Lahden seuduilla, päätoimipaikkana Volvo Truck Center Tampere.

...

Uusi Volvo Truck Center Jyväskylä avaa ovensa 9.11.2020

Volvo Truck Center Jyväskylän uusi huoltokorjaamo on valmis ja aukeaa asiakkaille maanantaista 9.11. alkaen. Jyväskylän uudessa toimipisteessä sekä asiakkaiden tarpeet että työntekijöiden turvallisuus ja työviihtyvyys ovat olleet ...

Nimitysuutinen: Jonas Holmström Volvo Trucks myyjäksi Porvooseen

Porvoon alueen Volvo Trucks myyjänä palvelee jatkossa monelle Porvoon alueen kuljetusyrittäjälle jo ennestään tuttu Jonas ”Jontte” Holmström.

...