Kuljettajakoulutukset Volvo Truck Centerissä

Katso kaikille avoimet koulutuspäivät ja ilmoittaudu osoitteessa Kuljettajaopetus.fi

Tervetuloa yleisiin koulutuspäiviimme. Koulutukset järjestetään Volvo Truck Centereissä alkaen klo 8.30. Kaikki koulutus on ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Koulutukset kestävät kurssista riippuen noin klo 15-16 asti.

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo Truck Centeriin tai kuljettajakoulutus@volvo.com niin räätälöimme yrityksellesi parhaan koulutuksen.

Fredrik Blomqvist, Powder-Trans

Powder-Trans on kouluttanut kuljettajiaan ennakoivaan ja taloudelliseen ajotapaan yhteistyössä Volvo Trucksin kanssa.

– Olen nähnyt, kuinka kuljettajat saavat koulutuksissa ahaa-elämyksiä. Koulutuksen, raportoinnin ja neuvonnan ansiosta kuljettajien ajotavat ovat rauhoittuneet, ja he osaavat hyödyntää uusia ominaisuuksia. Olemme saavuttaneet useiden prosenttien säästöt polttoaineen kulutuksessa.

toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist, Powder-Trans

Lue lisää Volvo Visiitistä

Tarpeitasi vastaavaa koulutusta

Kuljettaja on yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeässä roolissa. Kuljettajan päätökset vaikuttavat ratkaisevasti siihen tekeekö auto voittoa vai tappiota. Volvo Kuljettajakoulutuksessa ammattilaiset kouluttavat ammattilaisia pääsemään parhaisiin tuloksiin. Tule yleisiin koulutuspäiviimme tai ota yhteyttä niin räätälöimme yrityksellesi parhaan koulutuksen.

Se oli paras direktiivikoulutus, jossa minä olen ollut mukana. Saimme juuri sitä oppia, mitä haimme. Hyvä koulutus, hyvä kouluttaja.

Indrek Vilu, kuljettaja

Kuljetusliike Sampo Prosi

Lue artikkeli Kuljetusliike Sampo Prosin koulutuksesta

Koulutustarjontamme

Ajoneuvotekniikka ja ajotapa

Oikealla ajoneuvon käytöllä ja ajotavalla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä ja lisätä tuottavuutta.

Korttikoulutukset

Kauttamme voit saada kuljetuslalla tarvittavat korttikoulutukset kuten ADR-ajolupakoulutus, työturvallisuuskortti ja Tieturva1. Lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia ensiapukoulutuksia, mm Hätä-EA ja EA1.


Koulutusten sisältö voidaan räätälöidä aina yrityksesi tarpeisiin.

Muu kuljettajien ammattitaito

Kauttamme saat esimerkiksi kuorman varmistamiseen, ajo- ja lepoaikalainsäädäntöön ja asiakaspalveluun liittyvät koulutukset.

Työhyvinvointi

Kuljettajien työssä jaksaminen on kuljetusyrityksen elinehto. Kauttamme monipuoliset työhyvinvoinnin koulutukset

Ota meihin yhteyttä

Koulutus käyntiin

Kun haluat valita, räätälöidä, suunnitella ja varata kursseja, ota yhteyttä palvelutuotemyyjiimme. Soita, tule käymään tai laita postia: kuljettajakoulutus@volvo.com.  

Sijaintimme