Ainutlaatuiset sopimukset

Yhdessä laadimme sopimuksen, jossa huomioidaan sekä ajoneuvon käytön määrä että operatiiviset tarpeesi. Sitten huolehdimmekin kaikesta, joten voit keskittyä rauhassa liiketoimintaasi. Valikoimassa on neljä eri sopimusta: Blue, Silver ja Gold uusiin kuorma-autoihin sekä Classic Blue yli neljän vuoden ikäiseen kuorma-autoosi. Mikä niistä sopii sinulle parhaiten?

Volvo huoltosopimusten tarkat tiedot >

Taatusti paras mahdollinen käyttöaste

Antaa sinulle etulyöntiaseman

Volvo Gold -huoltosopimus

Volvo Gold -huoltosopimuksemme takaa parhaan mahdollisen käyttöasteen. Volvo FH- tai Volvo FM -kuorma-autoille lupaamme jopa 100-prosenttisen käyttöasteen. Sopimukseen sisältyy ennakoiva huolto ja kuorma-auton kaikki korjaukset. Näin kustannukset ovat aina ennakoitavissa, liiketoimintojen hallittavuus paranee ja omistamisen kokonaiskustannukset pienenevät.

Tutustu tarkemmin Volvo Gold -sopimukseen
Mukana myös voimansiirtolinjan korjaukset

Ei kalliita yllätyksiä

Volvo Silver -huoltosopimus

Volvo Silver -huoltosopimukseen kuuluvat kaikki voimansiirtolinjan korjaukset. Räätälöimme myös liiketoimintatarpeitasi vastaavan huoltosopimuksen ja huollamme ajoneuvoa ennakoivasti, jotta ajon yllättäviltä keskeytymisiltä vältytään.

Tutustu tarkemmin Volvo Silver -sopimukseen
Kun haluat toimivan, hyvin huolletun kuorma-auton

Jätä kustannusten hallinta meidän huoleksemme

Volvo Blue -huoltosopimus

Volvo Blue -huoltosopimuksen etuja ovat parantunut käyttöaste ja juuri sinulle sopiva huoltosuunnitelma. Sopimukseen sisältyvällä ennakoivalla huollolla huolehditaan siitä, että käytössäsi on aina toimiva ja hyvin huollettu kuorma-auto.

Tutustu tarkemmin Volvo Blue -sopimukseen
Volvo Classic Blue -huoltosopimus

Volvo Classic Blue -huoltosopimus

Onko ajoneuvosi yli viiden vuoden ikäinen, etkä käytä sitä kenties enää yhtä tehokkaasti, vuosisuoritteet ovat pienentyneet tai auto toimii vara-autona yrityksessäsi? Voimme tarjota ajoneuvoosi valmistajan mukaisen huoltosuunnitelman räätälöitynä ajosi mukaan ja sopia yhdessä, mitkä huolloista teetetään valtuutetulla Volvo korjaamolla ja mitkä jäävät sinun vastuullesi.

Tutustu tarkemmin Classic Blue -sopimukseen

Volvon huoltosopimukset

Volvon huoltosopimus kuorma-autosi ja liiketoimintasi parhaaksi.

Lataa esite tästä(PDF, 1.3 MB)
huoltosopimus yli 4 vuoden ikäiseen kuorma-autoosi

Huoltosopimus yli neljän vuoden ikäiseen kuorma-autoosi

Pidä huolta klassikostasi

Volvo FH 6x2 -vetoauto vm. 2012

Hintaesimerkki

• Sopimusaika 48 kk, ajoa 120 000 km/v.
• 4 vuosihuoltoa
• 4 perushuoltoa
• 1 vaihteistoöljy ja suodatinvaihto
• 1 vetopyörästön öljynvaihto
• 8 moottoriöljyn ja suodattimen vaihtoa
• Lisäksi kausittaiset huoltotoimenpiteet


HINTA VAIN 197€ /kk (alv 0%)
Valmistajan suosittelema huolto-ohjelma parhaan mahdollisen luotettavuuden ja polttoainetaloudellisuuden varmistamiseksi.

Pyydä tarjous kuorma-autoosi ja kysy lisää VOLVO CLASSIC BLUE -huoltosopimuksesta meiltä. Huoltosopimus yli 4 vuoden ikäiseen kuorma-autoosi.

 

LISÄETU!
-15% sopimuksen ulkopuolisista normaalihintaisista (svh.) Aidoista Volvo Varaosista ja Aidoista Volvo Vaihto-osista koko sopimuskauden ajan, kun osa vaihdetaan Volvo korjaamolla. Tarjous voimassa 30.8.2018 asti. (Ei koske kolari- eikä päällirakenneosia.)

Tarjous: Volvo Classic Blue -huoltosopimus

Volvo Classic Blue -huoltosopimus on oikea valinta yli neljän vuoden ikäisille kuorma-autoille. Volvo Classic Blue -tarjous voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

Lataa tästä(PDF, 7.3 MB)

Tarjous: Renault Trucks Endurance -huoltosopimus

Renault Trucks Endurance huoltosopimus yli neljän vuoden ikäisille kuorma-autoille. Renaut Trucks Endurance huoltosopimustarjous voimassa vuoden 2019 loppuu saakka. 

Lataa tästä(PDF, 17.5 MB)
Ota yhteyttä

Mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten?

Autamme sinua päättämään. Soita tai tule käymään. Tai nähdään luonasi, jos se sopii sinulle parhaiten.

Sijaintimme