Renkaat - myynti- ja huoltopalvelut Volvo Truck Centeristä

Volvo Truck Center tarjoaa kuorma- ja pakettiautojen rengasmyynnin ja -huollon palvelut. Volvo Truck Center Turusta, Vantaalta ja Kuopiosta saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta. Toimipiste tarjoaa palveluita, joilla voit pienentää kustannuksia, parantaa tuottavuutta ja varmistaa, että kalustosi renkaat ovat aina parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota yhteyttä

Vantaa: Palvelutuotemyyjä Jukka Roivainen, puh: 010 655 5685

5-6% polttoainesäästöjä

Ajoneuvokohtaisen rengashuollon ansiosta ajoneuvoa ei tarvitse erikseen käyttää rengasliikkeessä vaan renkaat voidaan vaihtaa muun huollon yhteydessä. Kuorma-auton huolto-ohjelmaan yhdistetyn rengashuollon avulla kuljetusliike voi vähentää kustannuksiaan. Palvelu helpottaa yrittäjän arkea, polttoaineen kulutus pysyy matalana ja käyttöaste nousee.

Analysointipalvelu antaa pidemmän käyttöiän renkaillesi

Analysointipalvelu antaa pidemmän käyttöiän renkaillesi

Volvo Truck Center Turun rengashuollossa selvitämme mitkä toimenpiteet tekevät kuorma-autostasi entistä polttoainetaloudellisemman ja turvallisemman, sekä kuinka renkaiden kilometrisuorite voidaan maksimoida. Analysointipalvelun asemilla renkaille tehdään läpikotainen tarkistus ja analyysi, renkaiden kunto selviää heti. Onko rengasvalinta oikea? Ovatko akselistot suunnattu oikein?

Tarkastuksen jälkeen raportoimme ajoneuvon ja perävaunun sekä renkaiden kunnon. Tarkastusraportteihin perustuen esitämme toimenpidesuosituksia, joiden avulla varmistat, että renkaat pysyvät kunnossa. Suosituksen mukaiset renkaat löytyvät rengasvarastostamme ja asennamme ne tarvittaessa. Vain yksi käynti meillä säästää aikaa ja rahaa, parantaa turvallisuutta ja kasvattaa liiketoimintasi tuottavuutta.

Renkaiden analysointipalvelun vaiheet

Renkaiden analysointipalvelun vaiheet

1. RAVISTUSLEVYJÄ käytetään olkatappien ja nivelten mekaaniseen tarkastukseen.
2. AJOPIIRTURI tarkastetaan vaatimusten mukaan tarvittaessa.
3. JARRUJA testataan monella eri tavalla, mukaan lukien jarrusylinterien ilmavuodot. Lisäksi renkaiden urasyvyys mitataan.
4. PYÖRIEN SUUNTAUS suoritetaan käyttäen Volvo Group Wheel Alignment -laitteistoa, jotta varmistetaan pyörien ja akseleiden oikea suuntaus, ja jotta mahdollistetaan turvallisemmat ja polttoainetehokkaammat ajokilometrit.
5. RENGASPAINEET tarkastetaan, jotta et menetä polttoainetta väärien rengaspaineiden vuoksi.

Voit valita tehtäväksi yhden tai useamman vaiheen oman kalustosi tarpeen mukaisesti. Tarkastuksen jälkeen kerromme, mitkä ovat optimaaliset renkaat kuljetustehtävääsi.

Akseliston suuntaaminen oikein

Akseliston suuntauksen tärkeys

Polttoaineen kulutuksessa voidaan saavuttaa jopa 5–6 % säästö, kun renkaita ja akselistoa seurataan ja huolletaan systemaattisesti. Lisäksi vähennetään haitallisia CO2-päästöjä ja ajettavuus paranee huomattavasti, mikä puolestaan parantaa turvallisuutta. Samalla pienenee renkaiden kuluminen, mikä vähentää niiden vaihtotarvetta ja pienentää kustannuksia.

1. vasemmalta - Oikein suunnattu akselisto.

2. vasemmalta - Virheellisessä asennossa olevat akselit saavat auton tai perävaunun kyljen toimimaan purjeen tavoin ja lisäävät näin ollen polttoaineenkulutusta jopa 1 %:lla.

3. vasemmalta - Taka-akseleiden virheellinen suuntaus lisää 2-4% polttoaineenkulutusta. Taka-akseleiden virheellinen asento vaikuttaa myös eturenkaiden epänormaaliin kulumiseen.