VUOKRAA KUORMA- TAI PAKETTIAUTO - VARAA NETISTÄ TAI SOITA

Soita 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä. Tee varauspyyntö Rental Online –palveluumme ja otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme varauksen.

Lataa Volvo Truck Rental -Esite:

Vuokraa sopiva ajoneuvo oikeaan kuljetustehtävään!

 

Tutustu kalustoon:

Vetoautot | Jakeluautot

Vetoauto 

Kolmeakseliset Volvo FH-vetoautot

Kolmeakselisista autoista löytyy sekä väliteli- että takateliversiot. Kaikissa autoissa on vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto. Autoissa on normaalin vetovarustuksen lisäksi siirrettävä vetopöytä ja niinsanottu trukkipistoke.

Löytyy myös HCT-varusteilla olevia vetureita, jopa 76 000 kg moduulimassoille.

Renault T High 6x2

Valikoimassamme on Renault T480 6x2 välitelillä ja takatelilla varustettuja vetoautoja. Ajoneuvossa on Optidriver-vaihteisto ja webasto. Renault T480 6x2:ssa on myös siirrettävä vetopöytä.

Jakeluautot - kuorma-autot

14 - 18 tonniset Volvo FL, Volvo FE ja Volvo FM -umpikoriautot

Autoja löytyy automaattivaihteisilla I-Sync ja I-Shift -vaihteistoilla. Kaikissa autoissa on kokosivun aukeava kuormakori takalaitanostimella. Koripituudet ovat 6,5 - 8,5 metriä. Osassa autoissa on myös kuormatilanlämmitin.

Jakeluautot - Pakettiautot

Peltikoriset pakettiautot

Tarjoamme kevyempiin kuljetustehtäviin Renault Master –pakettiautoja isolla 13 m3 tavaratilalla.

Autoissa on kattava varustus ja saatavissa on myös vetokoukullisia autoja. 

Auton kuljettamiseen tarvitset ainoastaan B-kortin.  Pakettiauto on kätevä apuri kodin muutosta aina ammattimaiseen jakeluun asti. Kysy tarjousta myös pidemmistä vuokrista!

Erillisellä kuormakorilla varustetut pakettiautot

Mikäli perinteisten pakettiauton tilavuus ei riitä tai tarvitset takalaitanostimella varustettua autoa, meiltä löytyy erillisellä kuormakorilla varustettuja Renault Master –pakettiautoja.

Autoissa on pakettiautoksi valtava 21 m3 kuormatila ja takalaitanostimella pystyt lastaamaan vaivatta isommatkin kuormat.

Näidenkin autojen kuljettamiseen riittää B-kortti, eikä tarvita myöskään ammattipätevyyttä tai digipiirturikorttia.

Kaukoliikenneauto

Pitkän matkan rahtiliikenteeseen tarjoamme Volvo FH 6x2 -umpikoriautoja

Kaikissa autoissa on vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto, erikoiskorkea Globetrotter-ohjaamo sekä moduulivetovarustus. Autoissa on kokosivun aukeava kuormakori, jonka pituus on 7,65 m, 2 tn takalaitanostin sekä kuormatilan lämmitin.

Kylmäkuljetukset hoituvat Volvo FH 500 -autolla, jossa on kokosivun aukeava FRC-kori, lämpötilanhallinta, takalaitanostin ja makuuohjaamo.

Vaihtolava-Auto

Vaihtolava-autoilijoille tarjoamme ratkaisun koukkulaitelavojen kuljetuksiin

Vuokrattavissa on Volvo FMX ja FH 4-akselisia HookPro -kuorma-autoja Multilift- sekä Joab-koukkulaitteella.  Lisäksi valikoimasta löytyy Renaultin 3-akselisia D-wide kuorma-autoja. Kaikissa autoissa on vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto sekä makuuohjaamo. 

Maansiirtoauto

Volvo Truck Rentalista kalustoa vaativankin maansiirtoautoilijan tarpeisiin

Autoissa on vetokita ja automaattikasetointivarustus (ELG). Autoissa on myös vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto sekä makuuohjaamo.

Kylmäkoriauto

Volvo FL ja FE lyhyemmille matkoille

Valikoimassamme on FRC-luokiteltuja Volvo FL ja FE Cool Pro -autoja. Koripituudet 7,4 - 8,4 m.

Kaikissa autoissa on kylmäkone, lämpötilanhallintajärjestelmä ja takalaitanostin.

Volvo FH kaukoliikenteeseen

Kaukoliikennekuljetukset hoituvat Volvo FH 500 -autolla, jossa on kokosivunaukeava FRC-kori, lämpötilanhallinta ja takalaitanostin. Valikoimassa on sekä yksilämpöisiä että kaksilämpöisiä autoja.

Saatavana on myös Renault Trucks  T-sarjan FRC-auto 9,6 m pituisella korilla.

Vuokravalikoimasta löytyy myös kylmäauto toimintaa tehostavalla ja helpottavalla kaksitasolastauksella.

Jäteauto

Jäteauto

Tarjoamme vuokralle JOAB-jätepakkaajalla varustettuja 2- ja 3-akselisia Volvo FM -jätteeenkeräilyautoja, jotka ovat ensiluokkaisia ajomukavuudeltaan, polttoainetaloudellisuudeltaan ja turvallisuudeltaan.

Autot ovat monipuolisesti varusteltuja ja niillä hoituvat sekä tavanomaisten jäteastioiden että pikakonttien keräily. Valikoimastamme löytyy myös Volvo FM -jätteenkeräilyauto, joka on varustettu nosturilla maanalaisten jätesäiliöiden keräilyyn.

Lisäksi vuokravalikoimassa on Renault D-wide-sarjan 3-akselinen jätteenkeräilyauto.

Autokoulukäyttöön

Kuorma-autot autokouluvarustuksella

Meiltä löydät kuorma-autoja myös täydellisellä autokouluvarustuksella.

Valikoimastamme löydät mm. nelipaikkaisen Volvo FH -kuorma-auton, johon koulutettavia mahtuu enemmän kerralla. Lisäksi vuokrattavissa on kaksipaikkaisia Volvo FL CityPRO -kuorma-autoja, jotka on varustettu opetuspolkimilla.

Volvo Truck Rental-palvelusta vuokraamisen edut

  • Kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina
  • Hyödynnä odottamattomat liiketoimintamahdollisuudet
  • Vakuutukset, verot ja kaikki huollot sisältyvät hintaan, joten sinun tarvitsee huolehtia vain tankkaamisesta ja ajamisesta.
  • Volvon standardien mukaisesti huolletut ja ylläpidetyt ajoneuvot
  • Ajoneuvoissa huippuluokan polttoainetehokkuus, kattavat turvallisuusominaisuudet, uusimmat älykkäät vaihteistojärjestelmät, loistava ajotuntuma ja mukavuusominaisuudet

Laaja valikoima

Onko toimialasi jakelukuljetukset? Maansiirto? Jätehuolto? Kaukoliikenne? Onko tarvetta perävaunulle? Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, valikoimastamme löytyy tarpeisiisi sopiva vuokrakuorma-auto tai pakettiauto.

Voit vuokrata ajoneuvon päiväksi, viikoksi tai jopa kahdeksi vuodeksi.

Vuokraa pakettiauto

Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelun laajaan kalustoon kuuluvat Renault Trucks Master -pakettiautot, joiden ajamiseen riittää B-ajokortti. Pakettiautomme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin.

Vuokraa heti

Soita 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä.