RASKAAN KALUSTON PESUPALVELUT

Volvo Truck Centereiden yhteydestä Forssasta, Turusta, Tampereelta, Kuopion pisteistä, Lahdesta ja Vantaalta löydät myös raskaan kaluston pesupalvelut. Pesupalvelumme ovat erikoistuneet kuorma-autojen, perävaunujen, linja-autojen ja pakettiautojen puhdistustöihin. Säästät aikaa kun voit hoitaa ajoneuvosi pesun muun käynnin yhteydessä.

Volvo Truck Center Vantaalla  ja Lahdessa sinua palvelevat Pesu Centerit. Vantaalla tarjoamme peruspalvelun lisäksi mm. teipin poistoa, otsonointia ja paljon muuta. Pesupalveluilla on laajat aukiolot ja muina aikoina työt hoituvat sopimalla.

VARAA AIKA PESULLE JA SOITA 0400 391 502

PESUPALVELUT VOLVO TRUCK CENTER VANTAA

Kaikki ajoneuvojen sisä- ja ulkopesut, myllytykset ja vahaukset ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Pesuissa käytettävät aineet ovat ympäristöystävällisiä ja täysin turvallisia pestäville pinnoille. Kaikki ajoneuvot esipestään käsin laadukkailla pesutuotteilla ja pesukone hoitaa viimeistelyn.

Pesuhallimme on 600 m², ja sisältää automaattipesulinjan sekä käsinpesulinjan. Pestäväksi mahtuu siis helposti pidempikin ajoneuvo tai yhdistelmä.

Voit myös varata pesun ajoneuvollesi joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

KATTAVAT PESUPALVELUT

•    Päältäpesut, sisäpuhdistukset ja penkkien pesu
•    Moottorinpesu
•    Teippien poistot

MAKSAMINEN

Maksu kätevästi Volvo huoltolaskulla tai erikseen sovitulla tavalla.

Hinnasto (pdf)

AUKIOLOAJAT

Olemme avoinna maanantaista lauantaihin huollon aukiolon mukaisesti muina aikoina sovitusti. Varaa aika ennakkoon.

Kysy lisää palveluista asiakaspalvelusta.

Tervetuloa meille!

Katso huollon aukioloajat Vantaalla

PESUSOPIMUKSET

Nyt yrityksellesi on mahdollisuus tehdä Volvo yhteistyökumppanin pesusopimus. Pakettiin kuuluu 50 pesua/kuukausi.

Sopimus on ajoneuvokohtainen, mutta samalle sopimukselle voit lisätä kaikki ajoneuvosi. Ilmoitat uuden ajoneuvon rekisterinumeron meille, niin aktivoimme pesutilin uuden auton käyttöön.

SIIRTOPALVELUT

Tarjoamme myös huolettoman pesupalvelun: haemme ajoneuvon ja/tai perävaunun ja tuomme sen puhtaana takaisin.

TAUKOTILAT JA LOUNASRAVINTOLA ODOTTAESSA

Kuljettajille on tarjolla viihtyisä taukotila toimipisteen sisääntulokerroksen aulatilassa ja sosiaalitilat, josta löytyy suihku- ja saniteettitilat. Lounasravintolassa asiakkaamme saa pesusopimuksella alennuksen seisovaan pöytään.

PUH: 0440 394394

PESUPALVELUT VOLVO TRUCK CENTER LAHTI - RASKAAN KALUSTON PESULA U. NIVAMO

Raskaan kaluston pesupalvelut mm. kuorma-autoille, busseille, kaivinkoneille sekä perävaunuille ja muille päällirakenteille. Kaikki ajoneuvot esipestään käsin laadukkailla pesutuotteilla, pesukone hoitaa viimeistelyn.

Pesulinja on avoinna maanantaista lauantaihin huollon aukiolon mukaisesti ja muina aikoina sovitusti. Varaa aika ennakkoon. Maksaminen kätevästi Volvo huoltolaskulla tai erikseen sovitulla tavalla.

Kattavat pesupalvelut:
• Ulkopesut
• Desinfioinnit
• Sisäpuhdistukset
• Moottorinpesut