Vuokraa kuorma- tai pakettiauto - varaa netistä tai soita

Soita 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä. Tee varauspyyntö Rental Online –palveluumme ja otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme varauksen.

Kuvaa VOLVO TRUCK RENTAL -auto töissä - Voita liput festareille!

Volvo Truck Rental

Kuvaa Rental auto töissä ja voita liput kesän 2018 festareille!
 

Volvo Truck Rental arpoo lippuja Suomipop-festareille ja Power Truck Showhun; bongaa automme töissä, lähetä kuva Volvo Trucks Suomi Facebook-sivulle messengerillä.
 

Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti, joten liitä mukaan puhelinnumerosi, josta sinut saa kiinni. Viimeistään 2.7. 2018 mennessä kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan VIP-lippupaketti kahdelle Suomipop-festareille 12.-14.7. Jyväskylässä ja viimeistään 6.8.2018 mennessä kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan lippuja Power Truck Showhun 10.-11.8. Power Parkissa. Osallistuessasi olet mukana molempien tapahtumien ja myös Volvo tuotepalkintojen arvonnassa.
 

Tutustu some-kilpailuiden sääntöihin

Valikoimastamme löytyy sinulle sopiva vuokrausratkaisu

Volvo Truck Rental-palvelusta vuokraamisen edut

  • Kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina
  • Hyödynnä odottamattomat liiketoimintamahdollisuudet
  • Vakuutukset, verot ja kaikki huollot sisältyvät hintaan, joten sinun tarvitsee huolehtia vain tankkaamisesta ja ajamisesta.
  • Volvon standardien mukaisesti huolletut ja ylläpidetyt ajoneuvot
  • Ajoneuvoissa huippuluokan polttoainetehokkuus, kattavat turvallisuusominaisuudet, uusimmat älykkäät vaihteistojärjestelmät, loistava ajotuntuma ja mukavuusominaisuudet
Laaja valikoima vuokrattavia ajoneuvoja

Laaja valikoima

Onko toimialasi jakelukuljetukset? Maansiirto? Jätehuolto? Kaukoliikenne? Onko tarvetta perävaunulle? Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, valikoimastamme löytyy tarpeisiisi sopiva vuokrakuorma-auto tai pakettiauto.

Voit vuokrata ajoneuvon päiväksi, viikoksi tai jopa kahdeksi vuodeksi.

Vuokraa pakettiauto

Vuokraa pakettiauto

Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelun laajaan kalustoon kuuluvat Renault Trucks Master -pakettiautot, joiden ajamiseen riittää B-ajokortti. Pakettiautomme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin.

Ota yhteyttä

Vuokraa heti

Soita 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä.

Volvo Truck Centerin toimipisteet