Tuomas Virén aloitti Volvo Truck Centerin vaihtoauto- ja rentalpäällikkönä

Volvo Truck Center vaihtoauto- ja rentalpäällikkönä on aloittanut BBA Tuomas Virén (41). Virén vastaa jatkossa Volvo Truck Center vaihtoautojen liiketoiminnasta sekä Volvo Truck Rental kuorma- ja pakettiautojen vuokrauspalvelusta. Virén raportoi Volvo Finland Ab:n Volvo Trucks myyntijohtaja Reino Manniselle.
Tuomas Virén

Aikaisemmin tehtävää hoitanut Mikko Nevala siirtyi Volvo Trucks Europen alaisuuteen perustettavan Arrow Truck Salesin palvelukseen osto- ja myyntijohtajaksi.

Volvo Truck Rentalin kautta kuljetusyrittäjä löytää kuljetusratkaisut kaikkiin tehtäviin monipuolisesti, Renault Trucks pakettiautoista aina raskaisiin Volvo ja Renault Trucks
kuorma-autoihin asti. Volvo Truck Rentalin toimipisteet sijaitsevat Volvo Truck Center Vantaalla ja Tampereella, mutta Volvo Truck Centerin tarjoamat kuorma- pakettiautojen vuokrauspalvelu on koko maan kattavaa.

Tuomas siirtyi Volvo Finlandin palvelukseen nostopalvelualalta, missä hän toimi toimipisteen päällikkönä vastaten koko  Uudenmaan alueen liiketoiminnasta.
Aiemmin Virén on työskennellyt Bridgestone Finlandilla raskaiden renkaiden myynti- ja palveluverkoston kehitys- ja johtotehtävissä. Tuomaksella on myös vahva tausta kuorma-autokaupan parista, myynnin ja myynnin esimiestehtävistä.

"Kiinnostus kuljetusalaa kohtaan on tullut varmaankin äidinmaidosta. Perheessämme on ollut kuljetus- ja maanrakennustoimintaa vuodesta 1928. Olemme ajaneet panimoajoja, maa-aineksia, polttoainetta ja päivittäistavarakaupan jakeluajoa. Taitaa siitä olla jo reilut 20 vuotta kun itsekin 18- tonnisella FL7 Volvolla jakeluajoa ajoin", Virén kertoo.

Tuomas Virénin yhteystiedot:
Volvo Truck Center Vantaa, Volvo Truck Rental & Käytetyt kuorma-autot
Osumakuja 4, 01530 Vantaa
S-posti: tuomas.viren@volvo.com
Puh: 010 655 5852 ja 050 565 9409

Tutustu vuokraustoimintaan

Tutustu käytettyjen autojen valikoimiin