VOLVO DIAGNOSTIIKKA -PALVELU

Vianmääritykset ja pienet työt asiakkaan luona

 

Volvo Truck Center Vantaa tarjoaa uudenlaista huoltopalvelua asiakkailleen yhdessä Volvo Bus Center Vantaan kanssa pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa. Volvo diagnostiikka palvelee Volvo merkkisiä kuorma- ja linja-autoja sekä Renault Trucks merkkisiä kuorma-autoja ja hyötyajoneuvoja.

YHTEYSTIEDOT

Ajanvaraus: p. 010 655 5000
Sähköpostiosoite: diagnoosi.vantaa (at) volvo.com
Kuljettajat: Janne Nevalainen ja Pauli Aaltonen

TUOMME MEKAANIKOT ASIAKKAAN LUOKSE

Tarjoamme asiakkaille vaivatonta palvelua tuomalla mekaanikot asiakkaan luokse. Palvelun toimintaalue on pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Kirkkonummi, Lohja, Sipoo, Tuusula, Kerava, Veikkola, Järvenpää ja Nurmijärvi. Asiakas voi tilata Volvo diagnostiikka -auton ajoneuvonsa luokse kaikkialla pääkaupunkiseudulla, kuten terminaalille, satamaan, huoltoasemalle tai jopa omalle toimipisteelle ajanvarauksella.

LISÄÄ AJONEUVON TUOTTAVUUTTA JA KÄYTTÖASTETTA

Palvelun tarkoituksena on vähentää asiakkaan aikaa poissa töistä ja kuljettajien odotusaikaa, lisätä ajoneuvon käyttöastetta sekä ennakoida tarvittavat osat ja kompetenssi ennen kuin asiakas tulee korjaamolle.

Volvo diagnostiikan tehtäviin kuuluu muun muassa vikojen diagnosointi, pienien vikojen korjaukset, kampanjat ja kalibroinnit. Volvo mekaanikot pystyvät tarvittaessa tarkastamaan ajoneuvon häiriöilmoituksia, ennakoimaan korjaamolle varattuja töitä ja sopimaan käynneistä.

HINNASTO

Alla olevassa hinnastossa on esimerkkejä tarjoamiemme palveluiden hinnoista. Kaikki hinnat ALV 0%. Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

Diagnostiikkapaketti 99 €

    PC:n kytkeminen ja irrotus
    Vikakoodien luku, nollaus ja poisto
    Vianhaku vikakoodien perusteella 1 tunti

- Mittaukset - Testaukset - Tarkastukset


Diagnostiikka lisätunnit 80 €/h

NOX-anturin uusinta  42 €

Alkolukon kalibrointi 29 €

Lisävarustesarjat -ohjelmointi - Kysy tarjousta


Matka-ajan veloitus 50 €/h