Tutustu Volvo Group Truck Center Vantaan palveluihin

Suomen uudenaikaisin kuorma- ja linja-autohuolto, myynti sekä laajat palvelut pakettiautoille. Kaikki nykyaikaiset palvelut kuljetusarjen helpottamiseksi on saatavilla yhdestä paikasta. Toimipisteessä sijaitsevat Volvo Group Truck Centerin ja Bus Centerin myynti- ja huoltotilat, huoltokoulu sekä Volvo Finland Ab:n toimitilat.

Osoite Osumakuja 4, Kehä III:n varrella, Vantaan Viinikkalassa.

 

Rengaspalvelua nyt myös Vantaalta

Kattavaa rengaspalvelua yhdestä paikasta

Rengaspalvelut kuorma-, linja, ja pakettiautoille.

Rengashuoltopalvelun erillisissä tiloissa on käytössä muun muassa ainutlaatuinen diagnostiikkarata, jossa mitataan muun muassa ajoneuvon ohjauskulmat ja välykset nopeasti ja tarkasti.

Rengaspalvelun avulla voidaan seurata renkaiden kulumista, urasyvyydet, rengaspaineita, tehdään akseliston suuntaukset ja tarkistetaan alustan väljyydet huoltojen yhteydessä.

Ota yhteyttä: Palvelutuotemyyjä Jukka Roivainen, puh: 010 655 5685

Tutustu palveluun
Linja- ja kuorma-autohuollot Vantaalla

Uudet tilat helpottavat mekaanikon työtä

Huoltopisteet ovat viimeisten standardien mukaiset ja tilaa on riittävästi, minkä ansiosta mekaanikon on helppoa ja turvallista työskennellä.

Esimerkiksi siirrettävään nosturiin on integroitu turvavaljaat, joten kattotöitä voidaan tehdä jokaisessa huoltopisteessä. Kaikki laitteet, työkalut ja tarvikkeet on sijoitettu niin, että ne ovat helposti saatavilla ja käytettävissä.

Diagnostiikka testilaitteisto

Uusimmat laitteet

Toimipisteessämme on uusimmat laitteet: huollot tehdään kustannustehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.

Ajoneuvon kunnon optimoinnilla saat parempaa kustannustehokkuutta ja käyttöastetta kalustollesi.

Pikahuolto

Pikahuolto ja katsastus

Pikahuolto palvelee joustavasti pienissä huoltotöissä arkisin ilta yhteentoista saakka. Pikahuollossa asiakkaita palvelee erikoistunut mekaanikkoryhmä ja siellä tehdään pienimuotoisia huoltotöitä, kuten diagnostiikka- ja vianetsintätöitä. Myös katsastuspalvelu sisältäen katsastusmittaukset on saatavilla pikahuollosta.

jäteautot

Kaasu- ja jäteautot

Kaasuautojen huolloille on varattu yksi läpiajettava huoltopaikka, joka on varustettu muun muassa poistoimureilla.

Jäteautojen huoltolinja on alipaineistettu, mikä vähentää hajujen leviämistä muihin tiloihin.

Varaosavaraston palvelukyky kasvaa

Varaosat

Kuorma-, linja- ja pakettiautojen varaosamyynti palvelee sinua avarassa myymälässämme ma-pe 7-23 ja la 7-15.

Kattavan varaosavaraston lisäksi Volvon varaosien Suomen jakeluvarasto sijaitsee alle kilometrin päässä uusista toimitiloista, minkä ansiosta asiakastarpeisiin voidaan vastata entistä nopeammin.

Automyynti

Automyynti

Uusien kuorma- ja pakettiautojen myynti löytyy sisääntulon oikealla puolella. Samassa myynnin tilassa toimivat myös palvelutuotemyyjät. Linja-automyynti sijaitsee toimipisteen toisessa kerroksessa.

Vaihtoautomyynti on toimitilan pohjoispäädyssä.

Käytössämme on ajoneuvojen toimitustustila, jonne saamme auton sisätiloihin toimitusta ja käyttöönotto-opastusta varten.

Pesupalvelu raskaalle kalustolle ja pakettiautoille

puh. 010 655 5649

Pesupalvelu raskaalle kalustolle ja pakettiautoille

Kaikki ajoneuvojen sisä- ja ulkopesut, myllytykset ja vahaukset ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla.Tarjoamme myös huolettoman pesupalvelun, eli haemme ajoneuvon ja/tai perävaunun ja tuomme sen puhtaana takaisin.

Pesuhallimme on 600 m², ja sisältää automaattipesulinjan sekä käsinpesulinjan. Olemme avoinna maanantaista lauantaihin huollon aukiolon mukaisesti ja muina aikoina sovitusti. Varaa aika ennakkoon. Maksu kätevästi Volvo huoltolaskulla tai erikseen sovitulla tavalla.

Lue lisää pesupalveluista Hinnasto (PDF, 0.1 MB)
Ajoneuvojen luovutushuolto ja -tilat

Toimitushuolto ja -tilat

Toimitushuollossa palveleva mekaanikkoryhmä toimii kahdessa läpiajettavassa huoltopaikassa, joissa suoritetaan ajoneuvojen lisävarustelutöitä ja säädetään esimerkiksi asiakkaan ajoneuvon parametreja.

Erillisessä tilavassa kuorma- ja linja-autojen sekä hyötyajoneuvojen toimitustilassa ajoneuvo toimitetaan asiakkaalle ja käydään lävitse sen ominaisuudet sekä mahdollinen päällirakenne.

Katso Volvo Truck Centereistä toimitettuja kuorma-autoja
Kuljettajien taukotila ja lounasravintola

Pidä tauko

Kuljettajien taukotila ja lounasravintola

Kuljettajille on tarjolla viihtyisä taukotila toimipisteen sisääntulokerroksen aulatilassa ja sosiaalitilat, josta löytyy suihku- ja saniteettitilat.

Toisessa kerroksessa sijaitseva lounasravintola on avoinna kaikille ja palvelee laajin aukioloin.

Vianmääritykset luoksesi

Vianmääritykset luoksesi

Vianmääritykset ja pienet työt asiakkaan luona. Volvo diagnostiikka palvelee Volvo merkkisiä kuorma- ja linja-autoja sekä Renault Trucks merkkisiä kuorma-autoja ja hyötyajoneuvoja.

Tutustu palveluun
Vauriokorjaamo

Vauriokorjaamo

Vauriokorjaamo toimii omilla erillisillä huoltopaikoilla, joissa on käytettävissä modernit työkalut, muun muassa kahdet rungonoikaisulaitteet. Lisäksi kaikki korjauspaikat on varustettu oikaisukiskoilla.

Jarrudynamometrit

Jarrudynamometrit

Kahden jarrudynamometrin avulla jarrut ja jarrujärjestelmät voidaan testata ja tarkistaa monipuolisesti.

Vuokraa kuorma- ja pakettiautot

Vuokraa kuorma- ja pakettiautot

Kuorma- ja pakettiautot meiltä kaikkiin kuljetustarpeisiin.

Volvo Truck Rental -vuokraus ja hallinto sijaitsee Vantaan sisääntulokerroksessa.

Katso varaustilanne
Omat huoltopaikat pakettiautoille

Omat huoltopaikat pakettiautoille

Hyötyajoneuvojen huoltoja varten on kaksi huoltopaikkaa, jotka ovat varustettu kevyemmän kaluston erikoislaitteilla- ja työkaluilla Renault Trucks Master -pakettiautoille.

Tutustu pakettiautoihimme
Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutus

Toimipisteen 2. kerroksen modernissa koulutustilassa järjestetään direktiivikoulutusta kuljettajille ja yrityksien tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta.

Katso kurssiaikataulut