Tomi Yrjänäinen aloitti vaihtoautomyyjänä Volvo Truck Center Vantaalla

Vantaan Volvo Truck Centerin vaihtoautomyynnissä uutena vahvistuksena on aloittanut Tomi Yrjänäinen. Raskaan kaluston kokemusta Yrjänäinen on kerryttänyt vuodesta 2005 asti. Tomi on monelle Volvo Truck Center Vantaan asiakkaille jo entuudestaan tuttu, sillä hän on aikaisemmin työskennellyt talossa asentajana, automyynnin tehtävissä sekä rental -palvelumyyjänä yli 10 vuoden ajan. Tomi liittyi jo entuudestaan vahvaan Vantaan vaihtoautotiimiin.
tomi yrjanainen

– On mahtavaa saada tekijämies mukaan osaavaan tiimiimme. Tomilla on vahva kokemus myynnin lisäksi myös ostotoiminnasta, joka on meillä myös isossa roolissa. Volvo Truck Centereistä myydään noin 1000 vaihtoautoa vuodessa, vaihtoauto- ja Volvo Truck Rental kuorma- ja pakettiautojen vuokraustoiminnoista vastaava päällikkö Tuomas Virén kertoo.

Volvo Truck Center Vantaan vaihtoautomyynnissä palvelee Tomi Yrjänäisen lisäksi tuttuun tapaan myös Mika Puustinen sekä Bilal Faqih.

Tomi Yrjänäisen yhteystiedot:

Tomi Yrjänäinen, Vaihtoautomyyjä
Osumakuja 4, 01530 Vantaa
puh. 050 441 5018
tomi.yrjanainen@volvo.com                   

Lisätiedot:

Tuomas Virén
Vaihtoauto- ja rentalpäällikkö
Volvo Finland Ab
puh. 050 565 9409
tuomas.viren@volvo.com

Volvo Finland Ab: Volvo Truck Center
Volvo Finland Ab on Volvo -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks merkkisten kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista, myynnistä ja huolloista. Volvo Finland Ab:n omistamat Volvo Truck Centerit toimivat 10 eri paikkakunnalla. Volvo Truck Centerissä on myös Suomen suurin kuorma-autovuokraamo Volvo Truck Rental, josta voi kuorma-autojen lisäksi vuokrata myös paketti- ja muuttoautot. Volvo Finlandissa työskentelee yhteensä noin 500 henkilöä.

www.volvotruckcenter.fi
www.volvotrucks.fi
www.renault-trucks.fi

Related News